Nejlevnější Tescoma President 24 cm 6 l
Dlouhodobě skvěle hodnoceno: Tescoma President 24 cm 6 l

Už jste to četli? Tady jsou ty nejlepší hrnce 2024
Přehledně:
nejlepší hrnce z hodnocení, recenzí i testů

 

Výběr nejdůležitějších informací:

 

NOVÝ žebříček TOP produktů v ČR, SK, DE a PL
Tohle byste měli číst a vyhnete se chybě, kterou udělá většina lidí

Většina lidí dělá při výběru chybu. Hledají rychlá řešení, podcení množství informací a neověří si je z více zdrojů. Neopakujte to, co ostatním denně komplikuje jejich život. Srovnejte si to, co je zajímavé na našem trhu s tím, co oceňují zákazníci v okolních zemích.
Proč? Budete si jistí, že neplatíte pouze za produkt s dobrou reklamou, ale vyberete si to, co vám skutečně bude spolehlivě sloužit.
Hledáte nejlepší hrnce? Pak jste na správném místě. Připravili jsme pro vás přehledné žebříčky nejzajímavějších výrobků z českého a zahraničního trhu. Jsme féroví: přestože je žebříček zpracován zcela nezávisle z širokého spektra informací dostupných na internetu, nejedná se o reklamu, ale vyjadřuje subjektivní názor a nikoho nenutí se jím řídit. Může také obsahovat partnerské affiliate odkazy.

S námi máte jistotu správného výběru značky, modelu, nejvýhodnějších parametrů i TOP poměru cena / výkon.
Oblíbené hrnce podle zákazníků z českého, slovenského, německého a polského trhu vám usnadní rozhodnutí jaký výrobek vybrat. Tak pojďme na to!

 

Jak vybrat hrnec?

  1. Vybíráte-li hrnec, promyslete si nejprve, jakému typu dáte přednost. Zda potřebujete klasický hrnec, kastrol nebo pouze malý rendlík.
  2. Na současném trhu s hrnci narazíte na produkty vyrobené z celé škály materiálů, mezi jinými například z litiny, smaltu, keramiky, titanu či dokonce skla.
  3. Před koupí nového hrnce si změřte průměr plotének vašeho sporáku a rozměry hrnce mu přizpůsobte. Vaše vaření pak bude mnohem efektivnější.

 

Podívejte se na nejlepší hrnce:
toto jsou vítězové recenzí, hodnocení, srovnání a testů

Všechny žebříčky a hodnocení pro vás pravidelně aktualizujeme a doplňujeme. Poslední aktualizace proběhla dnes.
Klikněte na odkaz v tabulce a přečtěte si detailní informace o výrobku
.

 

TOP hrnce v České Republice

Dlouhodobě nejlépe hodnocené hrnce
Produkt Název Obrázek Cena od [Kč] Hodnocení
1. Tescoma President 24 cm 4,5 l Tescoma President 24 cm 4,5 l 1 589 1,1
2. Tescoma President 24 cm 6 l Tescoma President 24 cm 6 l 1 514 1,1
3. Lamart LT1170 Lamart LT1170 399 1,2
4. Orion Grande 24 cm 4 l Orion Grande 24 cm 4 l 686 1,4
5. Tefal G7194355 Tefal G7194355 595 1,1

Zobrazte si další informace k tématu Nejlepší hrnce.

 

TOP hrnce na Slovensku

Dlouhodobě nejlépe hodnocené hrnce
Produkt Název Obrázek Cena od [Kč] Hodnocení
1. Lamart LT1209 Lamart LT1209 986 2,5
2. Lamart LT1161 Lamart LT1161 455 1,0
3. Tefal G7192355 Tefal G7192355 531 1,0
4. Tefal G7194655 Tefal G7194655 758 1,5
5. Tefal G7194455 Tefal G7194455 657 1,0

Výběr dalších zajímavých produktů z kategorie Nejlepší hrnce.

 

TOP hrnce v Polsku

Dlouhodobě nejlépe hodnocené hrnce
Produkt Název Obrázek Hodnocení
1. HexClad Hybrydowe nieprzywierające 6-częściowy zestaw garnków, 2, 3 i 7,5 l z ... HexClad Hybrydowe nieprzywierające 6-częściowy zestaw garnków, 2, 3 i 7,5 l z ... 1,2
2. Zestaw garnków TEFAL Ingenio Emotion L897SM74 (22 elementy) Zestaw garnków TEFAL Ingenio Emotion L897SM74 (22 elementy) 1,4
3. Gerlach Brava Zestaw Garnków 8 El Gerlach Brava Zestaw Garnków 8 El 1,3
4. Tefal INGENIO Emotion zestaw 4 | L8964S44 Tefal INGENIO Emotion zestaw 4 | L8964S44 1,2
5. Tefal Ingenio Emotion Garnki Patelnie Zestaw 13 El Tefal Ingenio Emotion Garnki Patelnie Zestaw 13 El 1,3

 

TOP hrnce v Německu

Dlouhodobě nejlépe hodnocené hrnce
Produkt Název Obrázek Hodnocení
1. Made In Cookware – 7,57 l Suppentopf aus Edelstahl mit Deckel – 5-lagige ... Made In Cookware – 7,57 l Suppentopf aus Edelstahl mit Deckel – 5-lagige ... 1,1
2. Kochtöpfe Topfset 3 Töpfe mit Deckel 6 teilig Antihaft Beschichtung HexClad Kochtöpfe Topfset 3 Töpfe mit Deckel 6 teilig Antihaft Beschichtung HexClad 1,2
3. Kochtopf hoch, 28 cm / mit Glasdeckel | mit Deckel | lebenslange Garantie ... Kochtopf hoch, 28 cm / mit Glasdeckel | mit Deckel | lebenslange Garantie ... 1,1
4. Kochtopf, 24 cm / mit Glasdeckel | lebenslange Garantie | Antihaft | Robuster ... Kochtopf, 24 cm / mit Glasdeckel | lebenslange Garantie | Antihaft | Robuster ... 1,1
5. CAROTE Topfsets Pfannenset 11-Teilig,Pfanne 24cm,28cm,Stielkasserolle 16cm,To... CAROTE Topfsets Pfannenset 11-Teilig,Pfanne 24cm,28cm,Stielkasserolle 16cm,To... 1,2

Některé z produktů mohou být určeny pouze pro zahraniční trh.

Alternativní produkty z této kategorie výhodně nakoupíte ZDE.

  

DOPORUČENÍ: Kde sehnat hrnce? Projděte si obchody s nejširší nabídkou

 Rozhodně NEPŘEHLÉDNĚTE – ať vám neuniknou obchody kde mají opravdu velký výběr. Hrnce jaké vás jen napadnou mají v nejširší nabídce především v těchto obchodech, tak si je nezapomeňte projít: Poradíme, kde seženete, co hledáte 

  • Alza.cz – nejnovější technologie a elektronika, a taky hrnce často za nejlepší ceny na trhu
  • Allegro.cz – máte rádi nakupování? Potom je to pro vás to pravé místo! Mají vše, od kosmetiky po spotřebiče
  • Tescoma.cz – vaření a pečení snadno, rychle pro radost. Vše od stálic až po nejnovější trendy v kuchyňském designu
  • 4home.cz – nejnovější trendy v bytovém designu, nábytek a dekorace pro každou místnost a každý vkus
  • lidl-shop.cz – online supermarket s širokou nabídkou legendárních produktů
  • Tipa.eu – nářadí, dům, dílna, zahrada… Sezóna už startuje, jste připravení?

 

Potřebujete poradit ještě víc? Čtěte rady pro správný výběr

Pořádný hrnec z kvalitního materiálu by měl být v každé v kuchyni. Vybírat můžete hned z několika velikostí, tvarů, ale i výrobních materiálů. Ideální je, pokud si domů pořídíte rovnou více hrnců několika velikostí, které budou dobře odpovídat vašim požadavkům na vaření jednotlivých druhů pokrmů. Vzhledem k tomu, že různých hrnců a rendlíku je na trhu opravdu široká škála, přinášíme vám jednoduchý návod, jak se v jejich nabídce rychle zorientovat.

 

Jaké typy hrnců v současné době na trhu existují?

Na přesné vymezení pojmu se samozřejmě nelze v této oblasti spoléhat, nicméně alespoň z praktického hlediska lze tento sortiment kuchyňského zboží rozdělit na hrnce klasické se střední až velkou výškou a středním průměrem, které obvykle disponují i dvěma uchy. A naopak nižší typy hrnců s velkým průměrem a opět dvěma uchy jsou označovány jako kastroly. Pro úplně nejmenší modely hrnců s jednou rukojetí v prodloužené podobě se vžilo označení rendlík.

  • Jako klasické hrnce jsou označovány ty se středním průměrem a vyšší výškou. 
  • Pro nízké hrncevelkým průměrem se používá nejčastěji označení kastrol
  • Narazíte-li na rendlík, s největší pravděpodobností se bude jednat o malý hrnec s jednou rukojetí podobně jako u pánve.

 

Z jakých materiálů se současné hrnce vyrábějí?

K tomu nejtradičnějšímu, co lze v současné době sehnat lze přiřadit litinu. Z tohoto materiálu se hrnce a podobné kuchyňské náčiní vyrábělo již před drahnou řádkou let. Mezi výhody litiny patří zejména vynikající tepelná vodivost, ale také mechanická odolnost. Její předností je však i poměrně nízká pořizovací cena a možnost využití na všech běžných typech sporáků

I v případě smaltu se stále ještě pohybujeme v nižších cenových kategoriích. Smaltové hrnce jsou lehké a odolné, jejich záporem je ale možnost odlupování smaltu, který se následně mísí s připravovaným pokrmem. Právě kvůli této vlastnosti někteří spotřebitele smaltované hrnce příliš nevyhledávají. Příznivce zdravé výživy mohu oslovit hrnce s keramickou povrchovou úpravou, které umožňují i vaření bez tuku. Ke zlaté střední třídě v oblasti hrnců patří ty, které jsou vyrobeny z nerezu. Pořídíte je stále ještě za rozumnou cenu a jejich přednosti vyváží negativa ostatních materiálu. Patří mezi ně zejména odolnost, tepelná stabilita a možnost připravit prakticky jakýkoliv pokrm. 

Chcete-li do své kuchyně přivést opravdovou kvalitu, vsaďte na hrnce titanové. Za ty jsi sice připlatíte, zato však získáte produkt, který vám v nezměněné podobě bude sloužit desítky let. Jistou kuriozitou jsou pak skleněné hrnce, které vydrží i teploty několika stovek stupňů Celsia. U nich kromě neobvyklého vzhledu můžete počítat také s vysokou povrchovou odolností a univerzálností využití. Skleněné hrnce však nelze využít na indukčním sporáku. 

  •  Z hlediska pořizovacích nákladů jsou nejvýhodnější hrnce smaltované a litinové. Litina je navíc velice odolným materiálem používaným pro výrobu kuchyňského nádobí již po staletí.
  • Chcete-li získat produkt s nejlepším poměrem ceny a výkonu, vsaďte na nerez. 
  • K nejdražším hrncům patří ty titanové, které však své kolegy z jiných materiálů předčí svojí životností, jež v některých případech může dosáhnout i desítek let.

 

Nový hrnec přizpůsobte vašemu sporáku

Než se vydáte pro nové kuchyňské vybavení, změřte si průměr plotének vašeho stávajícího spotřebiče a výběr hrnců mu přizpůsobte. Tak si zajistíte, že vaše vaření bude vždy maximálně efektivní a využijete při něm veškerou spálenou energii. Nové hrnce přizpůsobte vašemu sporáku i z hlediska materiálu. Máte-li doma indukční desku, rozhodně nemá smysl kupovat například smaltované či skleněné hrnce. Dejte přednost spíše litinovým, nerezovým či titanovým hrncům, které budou schopny s tímto zdrojem tepla pracovat.

  • Typ a velikost nových hrnců přizpůsobte velikosti plotének vašeho sporáku a způsobu tvorby tepla.

 

Nejlepší hrnce 2024. 

Vybrali jste si? Věříme že ano.

Ale pokud na vás přesto bylo informací moc, podívejte se prostě přímo na tohle

Absolutní vítěz srovnávacího testu v ČR

Tohle je absolutní vítěz srovnávacího testu - produkt Tescoma President 24 cm 4,5 l. Tady pořídíte Tescoma President 24 cm 4,5 l nejvýhodněji!
„Absolutní vítěz srovnávacího testu: Tescoma President 24 cm 4,5 l“

Vyber-si.cz vaše nejsnazší cesta ke správnému produktu!

 

 
 

   

Inspirujte se zajímavými produkty i v dalších kategoriích. Návštěvníci našich stránek jako jste vy, se často zajímají také o hodnocení zboží z těchto kategorií:

Vyber-si.cz vaše nejsnazší cesta ke správnému produktu.

4.8/5 - (47 hlasů)

O autorovi:

já
Zakladatelka a šéfredaktorka projektu | redakce@vyber-si.cz

Vystudovala Management techniky na Mendelově Univerzitě v Brně. Je nadšenec do trendů, nových technologií a marketingu. Vede testovací tým a je oponentem nových recenzí. Nejradši pročesává možnosti které nabízí trh a analyzuje rozsáhlá množství dat. Má více než 15 let zkušeností z oblasti e-commerce a díky tomu se orientuje v široké škále sortimentu. Svůj volný čas věnuje rodině a cestování. Strategicky rozvíjí web.